Bryllup i Dubrovnik, Villa Ruza







Øya Kolocep er det nærmeste av Elafitiøyene. Avstand fra Dubrovnik tillater jevn avkastning i helst kveld etter festen som det tarrundt 35 minutter å komme Gruz havn. Raskere transport (20 minutter) er tilgjengelig ved raske båter.

Booking tips
Villa Ruza fungerer bra i løpet av sommermånedene, spesielt mellom midten av juni og midten av september. Det kan være et godt valg også før eller etter denne perioden, da det er en indre backup alternativ i tilfelle dårlig vær.
Mat og Curfew
Middelhavsretter er topp pick: Lobster medaljong er med vill ris og safran saus, filet av havabbor med brunoise av grønnsaker i en grønn oliven saus Grillet Adriatic blekksprut med rosmarin og poteten kuber i. ..
Meget gode kjøttretter og BBQs finnes også.
Utmerket valg hvis du ønsker å bo festing etter middagen. Du kan bo ute terrassen med et band eller DJ spiller til sent(portforbud i Dubrovnik byen er midnatt eller maksimal 1am).
Jennifer og Luke
Nå som vi er tilbake fra noen sårt tiltrengt avslapping tid i Hvar vi ville bare takke deg og ditt team for alle dine anstrengelser vårbryllupsdag, og i dagene frem til det. Det var virkelig en fantastisk dag, langt bedre enn vi kunne ha håpet på ... Innsatsen til alle lagog i særdeleshet, du har Rudi, Veronica og videographer forlot de fleste av våre gjester som hevder at det var det beste bryllupet at de hadde vært til - noe som er ganske prestasjon fordi det har vært noen få klassikere gjennom årene.

Comments

Popular posts from this blog

Bryllup i Kroatia, Dubrovnik

Bryllup i Cavtat

Øya Lokrum bryllup